Пропускане към основното съдържание

Български пощи с конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа"

Вече имаш шанс да изпратиш писмо до Дядо Коледа и да получиш лично отговор от него. За поредна година Български пощи ще зарадват децата с невероятен жест преди празника.
Ако адресирате писмо с коледно желание до Дядо Коледа и го изпратите по Български пощи, добрият старец лично ще ви отговори. Най-оригиналните и красиви писма ще получат и награди.
В конкурса може да се участва с различни детски послания, стихове, рисунки и други.
Нужно е само да изпишете правилно своя адрес и да залепите върху плика пощенска марка с номинал 0,65 лв. За адрес на получателя трябва да напишете само: „За Дядо Коледа“. 
Крайният срок за изпращане на писмата е 12.12.2019 г.

Автор: Вероника Вълковска

Коментари

Популярни публикации от този блог

Георги Белов: Чрез "Синя Коледа" искам да дам пример на младото поколение

Георги Белов е бивш ученик на СУ "Христо Ясенов" и активен гражданин на Община Етрополе. В града ни е познат като голям фен на ПФК "Левски" и инициатор на редица благотворителни кампании. През 2019 г. той беше номиниран и за "Етрополец на годината". С Георги Белов разговаря Неда Трaнчева от 9.б клас - Здравей, Георги. В нашия град си популярен като организатор на една много благородна инициатива. Разкажи ни повече за "Синя Коледа"? - "Синя Коледа" е благотворителна инициатива, която се организира всяка Коледа в различни градове на България.Самата идея на кампанията е да се съберат финансови средства, чрез които да се закупят хранителни продукти от първа необходимост за нуждаещи се хора. Продукти като брашно, захар, олио и месо. Количеството се определя в зависимост от събраните финансови средства.

СУ "Христо Ясенов" участва в обмяна на иновативни практики

От 13 до 15 ноември в продължение на три учебни дни в Средно училище "Христо Ясенов" се проведе среща за обмяна на иновативни практики с гости от Средно училище "Летец Христо Топракчиев" – град Божурище. На официалното откриване присъстваха учители и ученици от двете училища, както и представители на местните медии. Мобилността се реализира по Национална програма "Иновации в действие".

Изабел Овчарова: Книгата ми "Щастливей" вдъхновява младите

Изабел Овчарова е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Видеата й в "Ютуб" се радват на повече от 200 хиляди последователи, а дебютната й книга "Щастливей" оглавява редица класации за тийн литература. През 2018 г. Изабел поставя началото на благотворителната инициатива #Izi2Give, чиято основна цел е да предаде посланието, че всеки трябва преди всичко да бъде добър. С Изабел Овчарова разговаряха Виктория Ценова и Севдалина Стоянова от 7.а клас - Видеата ти в "Ютуб" се радват на голям успех. Трудно ли ти е да успяваш да ги правиш толкова разнообразни? - Лесно измислям идеите за видеата си, но често се случва трудно да ги осъществявам. Невинаги се получава това, което съм си намислила.